fbpx
NT logo bitni mali blue 1 small

Politika zasebnosti

Zaupnost podatkov

Podjetje Navigandum, organizacija jadralnih dogodkov d.o.o. (v nadaljevanju Navigandum d.o.o.), s sedežem na Savska cesta 23, v Ljubljani postavlja zaupnost na visoko in zelo pomembno raven, zato vsako potrebno informacijo ali podatek uporabnika svojih storitev pridobljeno preko spletne strani www.navtični-tečaji.si ali na kakšen drug način, skrbno hrani ter se zavezuje, da dane podatke ne bo posredovala tretjih entitetam, razen v primerih ko je to nujno potrebno za zagotavljanje opravljanja svojih storitev in varnosti po črki zakona.

Ne glede na pravilno in natančno hrambo osebnih podatkov, pa Navigandum d.o.o. ob tako hitrem tehnološkem napredovanju, ne more venomer zagotoviti stale in popolne zaščite le teh podatkov oz. informacij, pridobljenih s strani uporabnikov preko spletne strani www.navticni-tecaji.si, zato tudi ni odgovoren za nepooblaščen dostop, posredovanje ali samo uporabo ter škodna dejanja tretjim oseba iz tega naslova.

Vsak obiskovalec/ka in uporabnik/ca spletne strani www.navticni-tecaji.si, potrjuje, da je prebral/a splošne pogoje ter, da razume in se strinja z vsemi veljavnimi pravili o hrambi ter samem varovanju osebnih podatkov ter ostalih informacij, s katerimi je moč identificirati uporabnika.

Vse spremembe pridobijo veljavo v trenutku objave na spletno stran www.navticni-tecaji.si. Z vsako spremembo se je mogoče seznaniti s spremljanjem v prejšnjem stavku omenjene spletne strani.

Varovanje, zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija o osebi, s katero jo je mogoče identificirati.

Na podlagi in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov ter zaradi opravljanja svojih storitev in poslovanja, Navigandum d.o.o. obdeluje in hrani osebne podatke uporabnikov lastnih storitev, katere pridobiva iz naslova uporabe svoje spletne strani www.navticni-tecaji.si ali na drug način.

Uporabniki se strinjajo z obdelavo posredovanih osebnih podatkov in informacij na zgoraj omenjene načine.

Vrste osebnih podatkov, ki se jih hrani

 • ime in priimek
 • naslov stalnega/začasnega prebivališča
 • telefonska številka
 • naslov elektronske pošte

Namen hrambe

 • obveščanje o ugodnostih
 • pošiljanje novosti
 • izpolnjevanje povpraševanja
 • neposredno trženje in prodaja
 • analiza spletne strani (obiski, kliki, ipd.)
 • Na podlagi privolitve posameznega uporabnika, dane z izjavo ali na drug jasen način, lahko Navigandum d.o.o. kot upravljalec zbira in obdeluje tudi njegove druge osebne podatke.

Pravice uporabnikov do obveščenosti

Vsak posameznik ima pravico zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, zahtevati izbris, prenos, popravo ali omejitev obdelave slednjih.

Za dodatna pojasnila ali morebitne informacije smo dostopni na spodnjem elektronskem naslovu.

Upravljalec osebnih podatkov je: Navigandum d.o.o., Savska cesta 23, 1000 Ljubljana, Slovenija, elektronska pošta: [email protected]

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 • Chrome
 • Firefox
 • Opera
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer 9
 • Internet Explorer 7 in 8
 • Safari

Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke.

Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi.

Ime piškotka

Namen. 

Trajanje

Podjetje

_gid

Za namene analitike – omogoča razlikovanje med uporabniki

24 ur

Ghost monitor

_gat_gtag_

Za namene analitike – identifikacijska koda spletne strani za spremljanje obiskov

1 leto

Ghost monitor

_ga

Za namene analitike – pregled premikov uporabnika na spletni strani

1 leto

Ghost monitor

__utma

Statistika ogledov spletne strani

2 leti

Google Analytics

__utmz

Statistika ogledov spletne strani

6 mesecev

Google Analytics

__utmc

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

__utmv

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

O PODJETJU

Navigandum d.o.o
Savska cesta 23
Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI38031248
Matična št.: 8362173000
Srg: 2019/3569

KONTAKTNE INFORMACIJE

ČLANI ORGANIZACIJE

AcademiaNauticaEuropea Vektor bela

SORODNE POVEZAVE

Politika zasebnosti

FAQ