fbpx
NT logo bitni mali blue 1 small

Najem plovil

Oglejte si našo floto malih plovil

Spodaj si lahko ogledate našo ponudbo plovil za najem. Najem je možen po predhodnem dogovoru skladno z razpoložljvostjo. Za več informacij nas kontaktirajte na [email protected]

Za najem plovila potrebujete ustrezna dovoljenja, kot so predpisana s strani Uprave RS za pomorstvo. To so izpit za voditelja čolna, preizkus znanja za voditelja čolna in izpit za VHF GMDSS radijsko postajo skladno z opremo plovila, ki jo najemate.

Pri izbiri želenega plovila preverite lokacijo najema, saj se nekatera plovila najemajo v morju, druga pa so na suhem in si jih lahko odpeljete kamorkoli želite. Plovilo lahko pri nas namreč tudi najamete in si ga sami odpeljete s seboj na počitnice. V kolikor nimate vlečne kljuke,  vam lahko tudi mi plovilo dostavimo na želeno lokacijo uporabe.

Vsa naša plovila so zavarovana za namene gospodarske dejavnosti in imajo pridobljena vsa ustrezna dovoljenja za plovbo v Sloveniji in na Hrvaškem (plovidbena dozvola). 

Vsa naša plovila lahko najamete tudi z našim skipperjem.

Hrvaška jadrnica

Enodnevni izlet z jadrnico

Privoščite si jadralsko pustolovščino in se odpravite s partnerjem ali celotno družino na enodnevni izlet z jadrnico po slovenski obali. Izkušen skiper vam bo pričaral čudovito navtično izkušnjo.

Izposoja gumenjaka Alson 510

Gumenjak Alson 510

Gumenjak je visoko kakovostnega razreda, italijanskega proizvoda. Za dodatek ima flape na samem motorju za hitrejše glisiranje. Gumenjak ima izvenkrmni 4-taktni motor Yamaha 40-60KM.

Če imate tudi sami plovilo in bi si želeli, da ga ponujamo našim strankam nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

O PODJETJU

Navigandum d.o.o
Savska cesta 23
Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI38031248
Matična št.: 8362173000
Srg: 2019/3569

KONTAKTNE INFORMACIJE

ČLANI ORGANIZACIJE

AcademiaNauticaEuropea Vektor bela

SORODNE POVEZAVE

Politika zasebnosti

FAQ