fbpx
NT logo bitni mali blue 1 small
Prispevek: Revija Val navtika in Navtični-tečaji.si – partnerstvo največjih v Sloveniji

Revija Val navtika in Navtični-tečaji.si – partnerstvo največjih v Sloveniji

Vsi ki obožujemo morje in preživljanja časa na plovilu venomer radi preberejo kakšen zanimiv članek ali se česa naučijo iz dane tematike. Vsebina na spletu je na pretek, sploh v tujih jeziki, dodatno pa včasih pravzaprav ne vemo katera je verodostojna oz. resnična. Vsakemu navtičnemu navdušencu priporočamo, da se seznanijo ter prečesajo spletno stran Val navtike ali pa si ob priložnosti kupite revijo Val navtika, ki je dostopa v vsaki bolje založeni trgovino, bencinski črpalki ali trafiki. Naslednji smotrni korak je naročnina na najbolj brano navtično revijo pri nas.

Revija Val navtika

Revija plemeniti slovensko navtično vsebino s svežimi novicami, objavami dogodkov ter obveščanjem glede raznih ugodnosti oz. popustov. Vsak mesec si lahko ogledate predstavitve in teste različnih plovil (jadrnice, katamarani, gumenjaki ter motorna plovila), vodnih športov, navtičnih sejmov ter tudi uspešnih navtičnih podjetij. Ne primankuje tudi raznih kakovostnih intervijujev in reportaž iz naše regije, tako kot iz sveta.

Za vse lastnike ali redne najemnike plovil poskrbijo z nasveti glede plovbe (jadranja), vzdrževanjem plovil ter kulinarike. V kolikor vas zanima svetovna zgodovina navtike, navtična zgodovina Slovenije ali jadrana, boste lahko našli kar nekaj vsebine. Nenazadnje pa, je kar nekaj priporočil, pregledov in opisov dodatkov kot so navtična očala, nakit, kozmetika ter navtična oblačila in obutev.

Val navtika in Navtični-tečaji.si - partnerstvo največjih v Sloveniji

Z roko v roki

Zelo smo ponosni na partnerstvo s prvo in najbolj brano navtično revijo, ki je za nas strateškega pomena, saj si želimo približati navtiko čim večjemu številu ljudi, ob tem pa jih obogatiti z dobrimi nasveti ter pripraviti na varno in uživaško plovbo. Vsem našim tečajnikom ob priložnosti podarjamo 10% popust ob sklenitvni naročnine z revijo Val navtika.

Za več informacij oz. kakšen nasvet nas kontaktirajte preko elektronskega naslova ali neposredno pokličite. Naša prijazna ekipa vam bo zagotovo pomagala.

O PODJETJU

Navigandum d.o.o
Savska cesta 23
Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI38031248
Matična št.: 8362173000
Srg: 2019/3569

KONTAKTNE INFORMACIJE

ČLANI ORGANIZACIJE

AcademiaNauticaEuropea Vektor bela

SORODNE POVEZAVE

Politika zasebnosti

FAQ

al navtika in Navtični-tečaji.si - partnerstvo največjih v Sloveniji