fbpx
NT logo bitni mali blue 1 small
Prispevek: Tramontana ki zapiha v pravo smer

Tramontana ki zapiha v pravo smer

Tramontana je kratkotrajen severni veter, ki piha z Jadrana v vseh letnih časih ter je lahko zelo močan in nevaren. Prav tako je Tramontana simpatično družinsko podjetje, ki je specializirano za prodajo široke palete navtične opreme.

O družini

Zgodba zakoncev Urbanc se je pričela leta 1998, ko sta se odločila, da bosta sama obnovila staro ogrodje jadrnice za katero pa sta potrebovala veliko različne opreme. Iskala sta zelo kvalitetno in zanesljivo navtično opremo za zahtevne morske okoliščine.

Sprva je bil zgolj konjiček, ki pa se je kmalu prelevil v pravo poslovno idejo, ko sta pričela sodelovati z evropskimi proizvajalci navtične opreme. V samem začetku je bila izbira seveda omejena, vendarj ju je to samo še bolj gnalo k raziskovanja opereme znotraj pomorskega sveta.

Tramontana

Široka ponudba navtične opreme

Zgodba se je začela z uvažanjem švedskih alkoholnih štedilnikov Origo, saj sta podjetje gradila na podlagi lastnih potreb. Sledil je njun drug izdelek, in sicer filter za vodo – zelo pomembna zadeva na vsakem jadranju. Slednji je kasneje zavzel mesto med najbolj prodanimi izdelki. Še danes je zelo potreben pripomoček na vsakem jadranju. Nato sta prevzela tudi zastopništvo proizvajalcev vodnega filtra General Ecology ter Carboniti, sedaj pa lahko na njihovi spletni trgovini najdete mnogo več različnih vodih filtrov za specifične potrebe vsake stranke.

Postopoma se je ponudba Tramontane širila glede na potrebe, ki sta ju lastnika začutila na jadrnici. Trenutno šteje njihova zbirka navtične opreme preko 2.000 kosov in se agilno spreminja glede na tržne trende ter potrebe svojih kupcev.

Ena izmed stvari, na katero so še posebej ponosni je zastopništvo za podjetje Imnasa, ki velja za največjega ponudnika navtične opreme na svetu. Pri trgovini Tramontana bodo tako poskrbeli za čisto vsakega pomorščaka.

V njihovi redni ponudbi lahko izbirate med: palubno opremo, opremo za sidranje, vrvi, antivegetativni in drugimi premazi, čistili, ladijske notranje in zunanje luči, bokobrani in druga oprema za plovbo, reševalni jopiči, posoda in jedilni pribor, kompasi, ladijska stranišča, rezervoarji za različne tekočine, ventili in priključki za vodo na plovilu, črpalke, ladijski notranji motorji, inox program, ….

Več o zbirki navtične opreme, pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani .

oprema Tramontana

Kakovost je na prvem mestu

Zakonca Urbanc že od samega začetka skrbno izbirata izdelke, za katerimi stojita in katere tudi sama uporabljata. Pravita, da je »Kvaliteta na prvem mestu, šele nato pride na vrsto cena«. Tovrstna strategija se je vsekakor dolgoročno obnesla, stranke pa so vse bolj zadovoljne.

Kljub kakovostni in skrbno izbrani ponudbi, je glavna prednost podjetja prijaznost, prefesionalno svetovanje ter dediciranost kupcem.

Zakaj je podjetje Tramontana naš partner?

Naše sodelovanje s Tramontano se odvija že dlje časa. Poleg tega, da nas združuje morje oz. navtika in vse kar spada zraven, gre za navtične strokovnjake, ki s svojo ponudbo zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Vsem našim tečajnikom iz navtične šole pa prijazno nudijo 5 % popusta na vso navtično opremo.

Tramontana

 

PS: Si želite prave jadralske pustolovščine? Želite raziskati neodkrite kotičke in uživati v sončnih zahodih na barki?

Sodelovanje na praktičnem tečaju je korak bližje do uresničitve vaših sanj.

O PODJETJU

Navigandum d.o.o
Savska cesta 23
Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI38031248
Matična št.: 8362173000
Srg: 2019/3569

KONTAKTNE INFORMACIJE

ČLANI ORGANIZACIJE

AcademiaNauticaEuropea Vektor bela

SORODNE POVEZAVE

Politika zasebnosti

FAQ