fbpx
NT logo bitni mali blue 1 small
Prispevek: Jesensko jadranje

Jesensko jadranje

Jesensko jadranje

Jesensko jadranje

Jesensko jadranje

Zakaj gredo nekateri raje na jesensko jadranje?

Jesensko jadranje jadralcem omogoča tako rekoč idealne vremenske pogoje tako za sprostitev, plavanje in sončenje, kot tudi dovolj vetra za adrenalinsko jadranje.

Temperatura morja v Srednji Dalmaciji je jeseni še vsekakor primerno topla, saj dnevne temperature krepko presegajo 25 °C. Kljub idealnim klimatskim pogojem pa je zaradi narave dela v razvitem svetu povpraševanje po jadranju v tem delu leta občutno manjše v primerjavi s poletnimi meseci. Posledično nam to prinese izrazito manj obremenjen pomorski promet, manj turizma in seveda večji mir.

Saj vsi vemo, da je jutro v samotnem zalivu nekaj neprecenljivega in konec koncev nekaj, zaradi česar se vsako leto ponovno odpravimo na jadralne dogodivščine.

Jesensko jadranje

Kako se pripraviti na jesensko jadranje?

rrem

Da boste pripravljeni na jadranje jeseni se pravočasno prijavite na tečaj za voditelja čolna, da pridobite izpit za čoln. V naši navtični šoli ga lahko opravljate v živo ali preko spleta. Prav tako pa izvajamo tudi tečaje za VHF GMDSS radijsko postajo, ki se nahaja na večini jadrnic. Izpit za čoln in VHF opravlja in razpisuje Uprava RS za pomorstvo.

Lahko pa se nam pridružite na dvodnevnem tečaju jadranja, ki se bo odvijal v začetku oktobra in novembra ter kar z nami izkusite kako izgleda jesensko jadranje.

O PODJETJU

Navigandum d.o.o
Savska cesta 23
Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI38031248
Matična št.: 8362173000
Srg: 2019/3569

KONTAKTNE INFORMACIJE

ČLANI ORGANIZACIJE

AcademiaNauticaEuropea Vektor bela

SORODNE POVEZAVE

Politika zasebnosti

FAQ