fbpx

Aktivnosti za otroke na morju

Vsako leto si starši med poletnimi počitnicami pogosto zastavljamo podobna vprašanja. Kako kakovostno preživeti prosti čas med počitnicami z otrokom? Kako se z otroki kratkočasiti na morju? Ali morda na jadranju? Kako zaposliti otroka, da bo zabavno in poučno? Katere aktivnosti so drugačne, zabavne in poučne

Čas med poletnimi počitnicami lahko izkoristite za zabavo, učenje novih stvari, skupno ustvarjanje in odkrivanje novih področij. Poskrbite, da bo skupen čas poln smeha, objemov, ljubezni in topline z igrami za vso družino.

Igranje z otroki na plaži

Igra predstavlja otrokom izziv, pomaga jim pri razvoju možganov in premagovanju lastnih omejitev. Z igro otrok razvije motoriko, koordinacijo, kreativnost in še kaj, odvisno od igre. Ne ustrašite se igre z otrokom, sodelujte v njej. S tem, ko se vključujete v aktivnosti svojega otroka, gradite zaupanje. 

Berite in ustvarjajte skupaj

Z branjem spodbujate in krepite otrokov govor in pismenost. Ob branju otrok pridobi besedni zaklad, krepi domišljijo. Branje ga spodbuja k spontanemu pripovedovanju in opisovanju.

Ima vaš otrok rad morje? Iz papirnatih krožnikov naredite barčico. Zbirajte kamenčke, školjke in naredite unikaten okvir za slike. Izdelajte mini jadrnico in naučite otrokaiz česa je sestavljena. Dajte jim kreativne pobude in se jim pri tem pridružite. 

Aktivnosti

Aktivnosti za otroke:

Največ, kar lahko podarimo svojim otrokom, je čas, ki ga preživite z njimi. Čas je nenadomestljiv, zato izkoristite vsak skupni trenutek. 

V paketu “Mladi kapitan” najdete najrazličnejše igre, s katerimi se boš vaš otrok zabaval skozi vse poletje. Pokukajte v paket in odkrijte navtične skrivnosti malih oz. mladih kapitanov. 

O PODJETJU

Navigandum d.o.o
Savska cesta 23
Ljubljana
Slovenija

Davčna št.:
SI38031248

Matična št.:
836
2173000

Srg:
2019/3569

KONTAKTNE INFORMACIJE

ČLANI ORGANIZACIJE

SORODNE POVEZAVE

Politika zasebnosti

FAQ