Vsi podatki, ki jih posredujete spletni strani www.navticni-tecaji.si in vsi ostali podatki, ki so zbrani na tej strani, bodo strogo zaupni in ne bodo prodani, najeti ali kako drugači razkriti. Spodaj je natančnejša razlaga o tem, kako varujemo vaše osebne podatke. V primeru kakršnihkoli vprašanj o izjavi o zasebnosti podatkov, delovanju ali uporabi te strani nas kontaktirajte na info@navticni-tecaji.si.

 

Ne zbiramo osebnih podatkov uporabnikov, ki brskajo po naši spletni strani. Uporabniki pri brskanju ostanejo anonimni. Vendar pa analiziramo število prijav na našo spletno stran in tako zbiramo skupne podatke—npr. število zadetkov za določeno stran—in te podatke uporabimo za izboljšanje vrednosti materialov, ki so dostopni na naši strani. Zbiramo tudi podatke, ki so nam posredovani prostovoljno od naših uporabnikov pri prijavi na jadranje preko spletne strani www.navticni-tecaji.si. Ti podatki se uporabljajo le za interne namene zbiranja in vodenja prijav.

 

Če se prijavite na našo spletno stran ali naročite bodisi elektronske novice ali informativni material, bomo shranili določene informacije, ki ste nam jih posredovali; na primer e-mail. V prvi vrsti uporabljamo te informacije pri nudenju naših storitev oziroma da vam posredujemo zahtevan informativni material, elektronske novice ali priredimo spletno stran vašim potrebam.

 

Elektronskih naslovov iz našega seznama nikomur ne prodajamo, posojamo ali dajemo v najem, tržimo ali dajemo v zakup.

 

Prosite nas lahko tudi, da vam prenehamo pošiljati elektronsko pošto. Za odstranitev iz našega seznama elektronskih naslovov, odgovorite na eno od naših elektronskih pisem in zahtevajte odstranitev s seznama ali pa pošljite elektronsko sporočilo na info@navticni-tecaji.si.