Kontaktirajte nas:

 

  • Ena največjih navtičnih šol na Balkanu - LETNO NAM ZAUPA PREKO 2000 ZADOVOLJNIH TEČAJNIKOV.
  • Edini ponujamo garancijo na znanje - V KOLIKOR NE OPRAVITE IZPITA, VAM VRNEMO KUPNINO ZA TEČAJ!

 

Navtični-tečaji.silogo-beli_430.jpg

Valjhunova 11, 1000 Ljubljana

tel: 070 483 931

e-mail:info@navticni-tecaji.si

 

Spletna stran: http://www.navticni-tecaji.si/

Facebook: https://www.facebook.com/NavticniTecaji.si

 

Podatki o podjetju:

 

ID za DDV: 38031248

Podatki za plačilo:

Navigandum d.o.o.,

Savska cesta 23,

1000 Ljubljana, 

 

prijavi-se_btn.png

TRR (IBAN) SI56 0288 9026 2960 658 odprt pri NLB d.d.

 

 

 

 Navtični tečaji smo akreditirani s strani Mednarodne zveze jadralnih šol, imamo licenco Academia

 

Nautica ter smo člani Ameriške gospodarske zbornice v sloveniji.

 

ISSA_LOGO1.jpg
 

1-amcham_logo1_news-9e746227087b5a45.jpg

 

academia_nautica_logo_3_member_pomanjsan.jpg
 

 

 


 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Navtična šola Navtični-tečaji.si smo ljudje – izkušeni navtiki :)

 

Uroš Kumer


IRC_Day5_004.JPG

Navtični izpiti: Mornar-Motorist, GMDSS-GOC, ARPA, STCW95-Basic training, ISAF Offshore Safety Course, RYA/MCA Samll Craft Basic Sea Survival Course, Padi Rescue Diver

  

Z navtiko se ukvarjam že 6 let, to pa vključuje: sodelovanje z različnimi jadralnimi ekipami (VOR70, RC44 in druge) in podjetji (Seaway), delam kot jadrar v One Sails Slovenian Loft, Charter, skiperiranje in transferji, učim tečaj za voditelja čolna, pisanje za različne navtične revije (More, Navigator), regate.

 

Preplul/jadral vse od Sochija(V Črno morje) do British Virgin Islands.

 

Največji uspehi: 1mesto Maxi Transatlantic Cup 2011(Santa Cruz-Virgin Gorda), 3 mesto Thienot Cup 500x2 2011, številne zmage na domačih jadranskih regatah...

 

Nejc Arh


P7300587.JPG

Sem absolvent navtike na Fakulteti za pomorstvo in promet. Za ta študij sem se odločil predvsem zaradi ljubezni do morja, ki sem ga skozi jadranje začel okušati že kot malček. Bil sem član posadke na Solarii, tekmovalni jadrnici FPP. Hkrati sem imel čudovito priložnost, da sem vsa leta študija imel v Portoroški marini na razpolago jadrnico Elan Express, s katero sem včasih »uvajal« sošolce iz fakultete, večkrat na teden pa sem se mojstril tudi v solo jadranju. Poleg večine jadranskih otokov od Suska do Mljeta sem okusil tudi Grčijo. S še dvema članoma posadke smo objadrali Peloponez…
 

Imam izostren občutek za motiviranje skupine, pa naj bo to posadka na jadrnici ali skupina slušateljev. V ljudeh skušam prebuditi njihovo ustvarjalnost in veselje do vsega, kar počnejo. Morje je treba najprej spoštovati, nato razumeti in potem je preživljanje časa na plovilu res lahko samo užitek. Svoje védenje in izkušnje o plovbi ter veselje do preživljanja časa na morju bi rad delil z udeleženci tečajev. Seznanjanje z navtiko naj bo prijetno in zanimivo.

 

 

 

 

Vid Slapničar


VidSlapnicar_430.JPG

Narava, voda, veter, hitrost, sonce, morje, sol, vsi imamo vsaj nekaj tega v krvi, dobesedno. In vse nas veže želja po svobodi. Ta želja me je na koncu pripeljala do jadranja. Na srečo imamo v Velenju, od koder prihajam tri jezera, ki so več kot primerna za najrazličnejše vodne športe.

 

Tako sem s svojimi osmimi leti začel svojo jadralsko kariero v najmanjšem razredu Optimist. Kmalu je postal premajhen, prepočasen in sem od takrat jadral in tekmoval v razredih Evropa, 470, J24. Največje uspehe sva s flokistom Galom Potrčem-Pajkom dosegla na katamaranu Topcat K2, na regatah po slovenskih, avstrijskih, nemških in madžarskih jezerih, Jadranu in Baltiku. Zadnje čase se največ ukvarjam s tekmovalnim jadranjem na SeaScape-u 18, s katerim smo zmagali na največji francoski monotipni regati, ki je potekala v Biskajskem zalivu. S SeaScape-om smo v močni olimpijski konkurenci dosegli tudi drugo mesto v jadralskem dvobojevanju.

 

Poleg vsega tekmovalnega jadranja, pa je vedno neizmeren užitek s prijatelji preživeti prosti čas na potovalni jadrnici, se popolnoma sproščen, izgubiti med jadranskimi otoki, ko ti nihče nič ne more in ves ostali svet zbledi.

 


Matej Prevc


Matej_prevc.jpg

Sem Univerzitetni diplomirani inžinir gradbeništva, sedaj pa študiram Naval Architecture and Ocean Engineering. Sem eden izmed prvih slovenskih igralcev lacrossa, zelo rad zavihtim teniški lopar, pozimi pa mi tudi ne uide vijuganje po belih strminah s smučkami ali boardom. Poleg vsega sem že od malih nog velik navdušenec nad morjem in vsem, kar je povezano z njim... no, le morske hrane presenetljivo ne obožujem kaj preveč :)

 

Zanimivo, da so mi sprva v otroštvu bili ljubši čolni, jahte in vodni skuterji. V zadnjih letih pa sem se popolnoma predal le jadranju. V to so me dokončno prepričali prijatelji, ko smo se odpravili na jesensko jadralno avanturo in objadrali Olib, Silbo, Dolgi otok... Še vedno trdim, da je to ena izmed najlepših jadralnih tur v Jadranu. Takrat sem tudi dokončno prišel do spoznanja, da v navtiki ne gre le za preživljanje poletnega oddiha, gre za strast, druženje, prepoznavanja sebe in svojih prijateljev v popolnoma drugi luči, za vsakodnevne nepozabne dogodivščine in odkrivanje vedno novih zalivov ter raziskovanje samotnih otokov.

 

Najboljše pa je, ko začutiš povezanost z naravo in ji znaš prisluhniti tudi, ko ta pokaže svojo moč. To svojo strast in navdušenje želim deliti s tečajniki šole Navtični-tečaji skozi celo leto preko navtičnih tečajev. Z veseljem podelim z vami svoje znanje, izkušnje, zabavne pripetljaje in vas tako pripravim, da tudi vi spoznate ljubezen svojega življenja, navtiko seveda.

 

 

 

Marko Hozjan


P8100282.JPG

Sem jadralski navdušenec in promotor jadranja in jadralske kulture. Na jahtah in jadrnicah in večjih motornih čolnih že od malih nog. V zadnjih 20 letih vsako leto preplujem preko 500 milj in z menoj je plulo preko 500 ljudi. Sem tudi organiziral več deset flotnih jadranj. Učitelj tečajev za voditelja čolna in VHF GMDSS z več kot 10 letnimi izkušnjami navtičnega učenja. Učitelj jadranja in mornarskih veščin. Specializiran tudi za upravljanje večjih jadrnic ter vodenje flot.

 

Navtični izpiti: Izpit za voditelja čolna - morje, Izpit za voditelja čolna za celinske vode, Izpit za VHF GMDSS, Prejet naziv - Pomorščak v krovni službi Mornar motorist – bruto tonaža 100, ISAF - Offshore safety certificate.

 

 

 

 

 

 

Gašper Kojek


kokej.jpg

Navtični izpiti: : Izpit za voditelja čolna - morje, Izpit za voditelja čolna za celinske vode, Izpit za VHF GMDSS, Prejet naziv - Pomorščak v krovni službi Mornar motorist – bruto tonaža 100 

Z navtiko sem se prvič srečal pri 6ih letih, ko sem prvič prijel za krmilo in od takrat naprej nisem izgubil stika z morjem. Od malih nog sem vsako leto na jadrnici, vmes sem eno poletje tudi delal pri Seaway-u, v zadnjem času pa sem začel voditi navtične tečaje, saj želim deliti svoje navdušenje nad navtiko tudi z drugimi.  

Pri jadranju mi je najbolj všeč mir in svoboda, ki ti jo nudi barka, zaradi česar je pri jadranju bolj pomembna pot, kot končna destinacija, kar velja tudi za življenje kot tako. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Naši partnerji:

 

vrvarstvo_zupan_430.jpg

VRVARSTVO ZUPAN je družinsko podjetje, kjer se že več kot 20 let trudimo, da izdelamo vsako leto boljše vrvi in so naši izdelki kvalitetni in lepi. Istočasno se prilagajamo kupcem in njihovim zahtevam.

Naše vrvi, vrvni izdelki, ročno izdelane mreže iz vrvi so namenjeni za industrijo, obrt, kmetijstvo, gradbeništvo, navtiko, skratka kjerkoli se pojavi potreba po teh izdelkih. 

 

 

vrtinc.jpg

Vrtinc navtika. Najem plovil od 4,2 do 6,2m. Prodaja gumenjakov italijanskega proizvajalca BWA.

Pooblaščeni servis izvenkrmnih motorjev Suzuki.

 

 


feelfreenewlogo_mali.jpg

Zaščitite svoje osebne stvari in občutite svobodo z vodotesnimi torbami Dry Tube iz ponudbe Feel Free. Napredno tehnologijo izdelave in uporabo najbolj kvalitetnih materialov smo združili v izdelek ki se ponaša z doživljenjsko garancijo. www.feelfree.si

 

 

adria_service_800.jpg

 

Gasilska zveza Slovenije

Člani in članice Gasilske zveze Slovenije in njihovi družinski člani imajo ugodnosti pri navtičnih tečajih.

 


GZS.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sindikat policistov

Člani in članice Sindikata policistov in njihovi družinski člani imajo ugodnosti pri navtičnih tečajih. 

 

 
logo.gif.gif